B2B Digital Marketing Blog - Presult

Lees hier al onze berichten over online marketing voor B2B, website ontwikkeling en digitalisatie. We inspireren je graag met de laatste ontwikkelingen en case-studies. Ontwikkelingen gaan snel (denk aan AI, machine learning, e-commerce). We helpen je graag om op de hoogte te blijven en te informeren over best-practices.

[Vacature] Copywriter / Content Marketeer (22,5 – 37,5 uur)

Ben je nieuwsgierig aangelegd? Doe je niets liever dan teksten schrijven, maar staat er in jouw woordenboek een dikke vette streep door het woord ‘wollig’? Heb je het in je om onze klanten omhoog te schrijven in Google met catchy content en zodoende te zorgen voor nieuwe business? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Over de functie:

Als Copywriter / Content Marketeer bij Presult schrijf je heldere en actiegerichte teksten voor onze klanten, voornamelijk B2B-bedrijven in de IT, software- en maakindustrie. Je weet hun merkfilosofie haarfijn te vertalen naar pakkende websiteteksten, e-mails, blogs, brochureteksten, social media berichten en overige tekstuele uitingen. De technische input van onze klanten kan je vertalen naar begrijpelijke taal voor de doelgroep. 

Wij zijn Presult 

Presult is een ambitieuze en snelgroeiende digital agency die zich voornamelijk richt op het digitaal ondersteunen van sales bij het technisch mkb en groot mkb. Hiervoor richten we bedrijfswebsites en e-commerce platforms  in volgens onze bewezen effectieve blueprint, creëren we brochures en salesdocumenten, zetten we zeer hoog scorende campagnes op en denken we vooral proactief, creatief en intelligent met onze klanten mee. We zijn een strategische, data-driven kennispartner die energiek en betrokken is, maar vooral no-nonsense blijft. We draaien mee in de top van de markt en zijn dan ook altijd op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden en ontwikkelingen. Meer weten over wat Presult kenmerkt? Je leest het hier. 

Wat kun je van ons verwachten?

  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling én toegang tot de Presult Academy;  
  • Verantwoordelijkheid voor je eigen initiatieven, je ziet meteen de resultaten van je eigen ideeën;  
  • De vrijheid om je eigen uren in te delen! Ga je het liefst om 16:00 uur sporten? Werk je graag de ene dag meer uren en de andere minder? Of heb je kinderen die je graag eerst zelf naar school of de opvang wilt brengen? Geen probleem bij Presult! Niet voor niets hanteren we 37,5 uur als volledige werkweek (We leven ten slotte niet om te werken! 😉) ;
  • Bij lekker weer pakken we af en toe lunch op een terrasje;
  • Een licht, modern en duurzaam kantoor vlakbij Utrecht, met goede aansluitingen voor zowel auto als openbaar vervoer.

Onze ideale kandidaat

  • Weet zijn/haar schrijftalent in te zetten voor effectieve contentstrategieën die 100% aansluiten bij de doelgroep(en) van onze klanten;  
  • Is nog lang niet uitgeleerd;  
  • Kan meerdere projecten tegelijk oppakken en prioriteiten stellen om deadlines te halen;  
  • Is kritisch én trots op opgeleverd werk;  
  • Is klantvriendelijk ingesteld en denkt actief mee met klantbehoeften;  
  • Heeft oog voor detail;  
  • Werkt pragmatisch;  
  • Is een kei in het schrijven van functionele teksten die niet alleen ‘lekker weglezen’, maar vooral ook converteren;  
  • Weet ook in technische teksten een creatieve kwinkslag toe te voegen.

We horen graag van je!

Ben je net zo enthousiast over deze functie als wijzelf? Dan komen we graag met je in contact! Stuur een e-mail met je CV naar miranda@presult.nl of bel voor meer informatie naar 0622304817. Schroom je daarbij niet je portfolio met ons te delen!  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. (Daar hebben we ons eigen platform al voor!)