Nieuwe vis in de vijver

Vincent Verboom
Post by Vincent Verboom
april 12, 2022
Nieuwe vis in de vijver

Vers ingevlogen vanuit Zeeland stel ik me graag aan jullie voor: ik ben Vincent Verboom, een enthousiaste professional met een passie voor online media en content. Sinds vandaag mag ik mezelf ook trotse nieuwe medewerker van Team Presult noemen. Hier ga ik de échte kracht van marketing ervaren!

Passie voor de pen

Het was op een rondreis in Latijns-Amerika waar ik mijn passie voor de pen voor het eerst ontdekte. Met mijn blog hield ik thuisblijvend Nederland op de hoogte van al mijn escapades. Vaak met een knipoog, maar toch... Totdat één van mijn volgers (ook al had dat toen nog geen naam) me vroeg waarom ik daar niet mijn beroep van maakte. Zo gezegd, zo gedaan.

Boodschap overbrengen

Content creëren die ertoe doet is het leukste wat er maar bestaat. Deze creatieveling bruist van de ideeën. Daarmee vorm ik een mooie aanvulling binnen dit bedrijf. Een boodschap verkondigen is maar het halve werk; een boodschap overbrengen is waar het uiteindelijk om draait. En dat weet Presult als geen ander.

Kopje koffie

Kom gerust eens langs. De koffie staat alvast klaar! Je kunt me natuurlijk ook altijd bellen (0640409177) of mailen (vincent@presult.nl). Ik hoor graag van je!

 

Tags:
Vincent Verboom
Post by Vincent Verboom
april 12, 2022